Audició 1r. trimestre Curs 18-19

Audició primer trimestre Curs 2018-2019

Iniciem ja les audicions del nou curs que, com tots els anys, seran trimestrals.

La data de la primera és el dia 5 de desembre, a les 19:30h. Com que hi ha una audició de trombó programada una hora abans, ens veurem a la nostra aula 4 a partir de les 18h, com aneu arribant, per poder calfar i concentrar-nos per estar en el millor estat de preparació davant la presentació en públic de cadascuna de les actuacions.

AudicioPrimer18 19 ProfClaudioCarbo_001.jpg

Aquest concert constarà de dues parts, la segona de les quals estarà dedicada a l’obra per a piano del compositor Claude Debussy, de qui aquest any celebrem el centenari de la seua mort.

AudicioPrimer18 19 ProfClaudioCarbo_002

Serà segur un concert molt interessant i bonic, al que convidem a tots els familiars, amics, alumnes i companys del Centre, a més de públic que tinga possibilitat d’assistir.

Les audicions d’aula, que realitzarem a l’auditori del Conservatori (planta baixa, al fons, per els nous alumnes) són part de les activitats formatives i a la vegada artístiques que desenvolupem al centre i on podem educar la nostra presència artístico-musical damunt l’escenari i també disfrutar de fer i compartir música.

Vos esperem i animem la vostra participació!!!

claude-debussy-french-pianist-composer_0

Publicado por

Claudio Carbó, piano

Pianista y profesor de piano.