Concert benèfic 10.5.2019

El proper divendres 10 de maig, a les 20h i a la Casa de Cultura Marqués González de Quirós de Gandia, alumnes destacats del Departament de Tecla del Conservatori Professional de Música»Josep Climent» d’Oliva oferiran un recital de piano a benefici del Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandía.

Esteu tots convidats a escoltar un programa amb importantes obres del repertori pianístic dels darrers segles.

Entrades en taquilla desde les 19h, amb una aportació solidària de 5€.

Cartel concierto benéfico mayo 2019

 

Des de l’any 2014 els alumnes destacats del Departament de Tecla del Conservatori “Josep Climent” d’Oliva participen desinteressadament en la realització de diversos concerts benèfics per ajudar els més necessitats. Aquesta iniciativa, mitjançant la qual es va poder col.laborar amb el menjador social que auspiciava el recordat pare Puig (1925-2016), ens permet en aquesta ocasió poder dedicar-la en benefici del Centre d’acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia, on dos germans franciscans desenvolupen una encomiable tasca d’ajuda als més necessitats i els quals van quedar molt agraïts per aquesta proposta.

Pel nostre Centre és un motiu de gran alegria veure la disponibilitat del nostre alumnat en oferir les seues destreses artístiques per ajudar a les persones en situacions extremes de misèria i malaltia. És per tots sabut que una de les vessants més transcendents de la música és la d’expressar els sentiments més profunds i també millors desitjos mitjançant els quals, dia a dia, puguem tots construir una societat més justa i digna.

Agraïm la seua participació, per sisena vegada, en aquest ja tradicional concert benèfic, on seguirem gaudint de la música en l’apassionant procés de formació en què tots participem dia a dia.

També volem agraïr a aquelles persones que faciliten i col.laboren en la realització d’aquest concert: Ajuntament de Gandia, Gràfiques Santandreu i el pintor Karpi: autor del quadre de la portada de cartells i programa i que aquest any ha donat un quadre per el ja tradicional sorteig que es realitzarà a la fi de l’acte entre els assistents al concert.

Quadre Karpi 2019
Karpi: Música i ball

Publicado por

Claudio Carbó, piano

Pianista y profesor de piano.